OVER BODY & SOUL

Hoi! Mijn naam is Shey Peral en ik ben de eigenaar van Body & Soul Piercing en Tattoo Studio. Eigenlijk is er niet zo’n lang verhaal over hoe het idee is ontstaan om met een studio te beginnen.

3 jaar geleden wilde ik heel graag een tweede gaatje in mijn oorlellen, maar stelde het steeds maar uit. Tot mijn vriendin mij dit cadeau deed voor mijn recentste verjaardag. Ja nu kon ik er niet meer onderuit. Toen ik voelde hoe snel het ging, zei ik nog voor de grap: “ wow, dat ging vlot, misschien moet ik wel zelf beginnen piercen!”

Ik ben niet enkel eigenaar van B&S, maar ook van Lashey’s Lash Lounge & Academy (nu ongeveer 6 jaar). Op een bepaald moment, zat ik even zonder team door bepaalde omstandigheden en moest ik het even alleen redden. Met een overvolle en onmenselijke agenda tot gevolg. Onmenselijk in de zin van dat het aantal uren dat ik pijnlijk voorovergebogen zat per dag niet meer te doen was voor mijn eigen nek en rug. Ik kreeg hier ook weer migraine aanvallen van. Mijn lieve klant zei toen:

“Wist je dat er een piercing bestaat tegen migraine?”
”Huh?! Nee, dat wist ik niet, maar dat ga ik vannacht meteen opzoeken!”

Dat heb ik dan ook gedaan en sindsdien is het helemaal uit de hand gelopen! Mensen die me kennen weten dat ik iemand ben die heel leergierig is. Toen ik leerde over de “migraine”-piercing, dacht ik bij mezelf: er moeten toch andere piercings zijn ook die bepaalde aandoeningen kunnen verhelpen op basis van de drukpunten uit de acupuntuur?

En ja hoor! Ik vond wat ik zocht!
Wow! Ik kan mensen hier echt mee helpen! En zo kan ik mijn rug en nek ook nog eens besparen met mijn twee passies af te wisselen! WIN WIN!

En ik leer dan ook nog eens heel wat piercings plaatsen die ook gewoon mooi zijn!
De studio ziet er dan ook niet uit als een stereotype stijl van een piercing/tattoo studio. Wat het voor een heel ander publiek veel toegangklijker maakt. Wij zijn momenteel de enige piercing studio in onze buurt en hopen snel veel mensen te kunnen verderhelpen met mooie sierraden!

Wat je nog moet weten?

Wij plaatsen nooit piercings waar we zelf niet achter staan of waar wij van vinden dat het te veel risico inhoudt. Alle piercings die we wel willen plaatsen staan op de lijst. Micro dermals plaatsen we wel bijna overal omdat dit een oppervlakte juweel is.

Je kan ook voor je illustratieve, fine lining en manga tattoos bij ons terecht! Wij houden van een project met een verhaal achter! Weet je niet goed hoe je je verhaal moet vertalen? Vertel ons jouw verhaal en wie weet kunnen wij het wel voor je vertalen!

Voor al je vragen kan je ons altijd via mail contacteren op info@bodyandsoulpiercing.be.

Always be yourself ❤️
Love,
Shey