Piercing studio

Kom langs in onze in onze piercing studio!

Wij werken op afspraak om ons materiaal op tijd voor te bereiden voor jouw gekozen piercing. Al ons materiaal wordt op voorhand gedesinfecteerd en gesteriliseerd in de studio volgens de correcte hygiëne procedures.

Hoe maak je een afspraak?

* Stuur een bericht via Whatsapp met je volledige naam en voor welke piercing(s) je graag een afspraak zou willen maken. OPGELET! Wij behandelen enkel berichten via onze zakelijke Whatsapp! Zakelijk gerelateerde vragen op gewone sms worden NIET behandeld. Dit om fouten te voorkomen en geen berichten mis te lopen. Alvast bedankt voor uw begrip ❤️.
Wij zijn te bereiken via het WhatsApp Nummer +32484080719

*Stuur een mailtje naar info@bodyandsoulpiercing.be met je volledige naam en voor welke piercing(s) je graag een afspraak zou willen maken en je mobiel nummer.

*Telefonisch zijn we moeilijk te bereiken aangezien we overdag bezig zijn met onze klanten en niet altijd kunnen opnemen. Daarom raden we bovenstaande opties aan. We nemen zo snel mogelijk weer contact met jou op!

Afspraak bevestigen

Zodra een datum en tijdstip is vastgesteld, wordt er een betaalverzoek gestuurd van de helft van de waarde van je afspraak. Pas als het voorschot ontvangen is, is je afspraak bevestigd. Dit voorschot wordt afgetrokken van het totaal bedrag aan de kassa. Kan je niet komen op je afspraak, dan verlies je je voorschot. 

Contant betalen

Prijzen zijn inclusief initiëel basis titaniumjuweel en verzorging. Als men een ander juweel wilt, dient deze apart aangekocht te worden.

Om extra kosten te vermijden, bieden we geen bancontact aan in de studio. Enkel contant betalen is mogelijk in de studio.

Alvast bedankt voor uw begrip!