SPMU EYELINER

Wat is SPMU Eyeliner?

Semi Permanente Eyeliner maakt het aanbrengen van eyeliner met make-up overbodig, en kan worden aangebracht op de bovenste en onderste wimperlijn. Semi Permanente Eyeliner kan ook de ogen omlijsten en kan de wimpers dikker, donkerder en voller laten lijken. Alle permanente cosmetische procedures bestaan uit meerdere sessies.

Hoe lang blijft SPMU eyeliner zitten?

Ongeveer 18 maanden.

Permanente make-up is “semi” en de resultaten kunnen variëren. Over het algemeen moet u na 1-2 jaar bijwerken. Over het algemeen zijn de resultaten verbluffend, maar het hangt sterk af van uw eigen huidtype, textuur en talgproductie.

Is het veilig om permanente eyeliner te gebruiken?

In de handen van een deskundig persoon, zijn de procedures over het algemeen veilig. Semi Permanente make-up voor eyeliner is de meest populaire cosmetische verbetering, gevolgd door wenkbrauwen en lip kleur.

Hoe pijnlijk is permanente eyeliner?

Het proces houdt in dat een tatoeëermachine inkt in uw gevoelige ooglidhuid duwt, dus dit voel je wel. Dat gezegd hebbende, de meeste plaatsen gebruiken een topische verdovende crème om je comfortabel te houden tijdens het proces, en je kunt ook van tevoren bellen om te vragen naar het typische pijnniveau van klanten. De meeste laten de behandeling toch zonder verdoving plaatsen, omdat verdoving ervoor zorgt dat de inkt minder makkelijk kan indringen en er vaker over gegaan moet worden. Ook kan de verdoving een lastig pikkend gevoel geven in de ogen waarvan je kan tranen. Zo wordt het lastiger voor de artiest om de liner te plaatsen. Vraag naar de voor en nadelen bij je SPMU artist.

Hoe lang duurt semi permanente eyeliner?

Wat kunt u verwachten tijdens uw afspraak? De techniek van eyeliner tatoeëren is in de loop der jaren geperfectioneerd, en is (ondanks wat u misschien heeft gehoord) een vrij comfortabele behandeling geworden. De behandeling kan 2u duren. De voorbereiding en het aftekenen duren het langst. Dan duurt het ongeveer 15min per oog om te tattoeëren.

Wanneer kan ik mascara dragen na semi permanente eyeliner?

Kan ik mascara dragen terwijl mijn nieuwe eyeliner aan het genezen is? Neen, u moet zich onthouden van het dragen van mascara en andere oogmake-up tijdens de genezingsfase. Het wordt aanbevolen om 7 dagen geen mascara te gebruiken en daarna weer met een gloednieuwe mascara verder te gaan om mogelijke besmetting of infectie te voorkomen.

Wanneer mag ik weer wimperextensions dragen of mijn wimpers liften/kleuren na de behandeling?

Pas ten vroegste twee weken na de SPMU eyeliner behandeling kan je weer je wimpers laten liften, kleuren of wimperextensions laten plaatsen.

Hoe vaak moet je permanente eyeliner bijwerken?

De eerste touch up wordt gedaan 5 tot 8 weken na de eerste behandeling. Daarna mag je verwachten dat je na 12 tot 18 maanden terugkomt bij je artiest voor een touch-up. Wanneer je precies terugkomt, bepaal je zelf;

Hoe kan ik mijn ogen reinigen na permanente eyeliner?

Reinig de ogen ’s avonds met koel water. De oogleden zijn na het ontwaken nog enkele uren gezwollen en zien er nog steeds zwaarder uit door de make-up. Wanneer u wakker wordt, verfrist u de behandelde zone met koel water. Maak het weefsel droog en breng opnieuw zalf aan die werd aangeraden door jouw artist.

Ik draag lenzen, kan dit kwaad tijdens de behandeling?

Indien u lenzen draagt is het aangeraden een lenzendoosje en vloeistof mee te nemen. Ze mogen niet gedragen worden tijden de behandeling.